INTERNATIONAL SCALE-UP HR PACKAGE

Of u nu een jong of volwassen bedrijf bent dat snel groeit door veranderende markten of internationale expansie, u heeft met elkaar gemeen dat u moet nadenken over uw bedrijfsstrategie, structuur en mensen. Niet alleen voor vandaag en morgen, maar ook voor de komende 5 jaar en daarna.

Met deze toenemende complexiteit moet u ervoor zorgen dat u niet alleen de juiste mensen aantrekt, maar nog meer dat u ervoor zorgt dat u ze behoudt. Daarom is HR een cruciaal onderdeel binnen Scale-Up bedrijven, iets dat veel verder gaat dan enkel het werven. Als u klaar bent om met uw bedrijf mee te groeien, zorg er dan voor dat uw HR-structuren ook met u meegroeien en laat uw medewerkers zien dat u om hen en hun toekomst, prestaties en welzijn geeft.

Welk platform helpt u groeien?

SuccessFactors (SAP) is een wereldwijd toonaangevend HXM-systeem. Met meer dan 100 miljoen gebruikers en beschikbaarheid in meer dan 50 talen is het platform uiterst stabiel, innovatief en compleet. Omdat het allemaal in ‘cloud’ gebeurt, hebben u en uw medewerkers er altijd en overal toegang toe en vanaf elk apparaat.

WAT ZIT ER IN ONZE IMPLEMENTATIE?

WAT BIEDEN WIJ AAN?

Meer informatie

Bekijk de video hieronder,

download onze brochure of neem

direct contact met ons op. 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info