Stephan Luijbregts

Functie: SAP SuccessFactors Consultant
Telefoon: + 31 6 13 59 98 95 (alleen voor potentiële HuRianen, niet voor headhunters)

“Ik werk inmiddels ruim 10 jaar voor HuRis en denk echt dat HuRis uniek is als werkgever”

Waar ben je werkgerelateerd het meest trots op?

Het meest trots ben ik op het feit dat we het als team altijd voor elkaar krijgen om uitdagende en complexe projecten tot een succesvol einde te brengen. Klanten waarderen dit ook op deze manier. Vaak zijn onze eigen producten ook onderdeel van deze implementaties. Dit maakt ons niet alleen tot een succesvolle implementatiepartner maar ook tot één van de koplopers als het gaat om productontwikkeling op het gebied van SAP SuccessFactors.

Wat is HuRis voor werkgever?

Ik werk inmiddels ruim 10 jaar voor HuRis en denk echt dat HuRis uniek is als werkgever. Doordat het een kleine organisatie is met korte lijntjes en weinig hiërarchie is er oog voor de medewerkers. Dat uit zich o.a. in het stellen van de ogenschijnlijk simpele vraag “Hoe gaat het met je? “ waarbij altijd oog is voor de privé situatie en ruimte is voor de invulling over hoe jij je rol ziet binnen de organisatie. Initiatieven zoals het geluksbudget dragen bij aan het welzijn van de medewerker.

Doordat we een kleine club zijn weet ik dat ik altijd iemand kan bellen als ik een vraag heb of ergens niet uit kom en dat mijn collega’s bereid zijn om mee te denken en te helpen. Op de maandelijkse HuRisdagen komen we als collega’s samen om op een leuke en informele manier kennis met elkaar te delen. Dat is niet alleen belangrijk om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen in ons vakgebied maar ook om te begrijpen waar je collega’s mee bezig zijn.

Tot slot vind ik het mooi dat HuRis ook maatschappelijk betrokken is. Acties zoals de jaarlijkse kerstkaartenactie, lokale sponsoring en oog voor duurzaamheid benadrukken voor mij het sociale karakter dat je als medewerker ervaart en wat HuRis op deze manier ook naar buiten uitstraalt.

Wat zijn de positieve (en negatieve) kanten van consultancy?

Als consultant heb ik een leuk en afwisselend vak waarbij ik tal van taken op me neem en veel verschillende organisaties help in de diverse vraagstukken die ze hebben. De ene dag ben ik bezig met het oplossen van een support ticket voor een klant terwijl ik op een andere dag binnen een project meedenk in een complex vraagstuk waarbij ik de klant help om de processen, SAP SuccessFactors en integraties op een optimale wijze te gebruiken. Door mijn expertise en ervaring kan ik daarbij een organisatie ook helpen met sturen en richting geven en als je vervolgens ziet dat jouw oplossing en eindresultaat de klant heeft geholpen dan geeft dat voldoening en merk je ook de waardering vanuit de klant.

Mede door deze afwisseling ,de dynamiek en diversiteit kan het soms ook wel hectisch zijn. Plannen is daarom een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden. Vooral tijdens belangrijke fases in een project zijn er momenten dat het druk is. Gelukkig is er binnen HuRis aandacht voor een juiste verhouding tussen privé en werk en wordt er altijd naar oplossingen gezocht indien je signaleert dat het misschien iets té druk is. Collega’s zijn altijd bereid om je te ontlasten waar dat kan.

Hoewel thuiswerken steeds meer als normaal wordt gezien moet je als consultant wel bereid zijn om ook op locatie te werken. Dat is heel erg leuk omdat je bij verschillende organisaties werkzaam bent en zo ook verschillende bedrijfsculturen te zien krijgt, echt contact hebt met de mensen met wie je samenwerkt en ook ziet en voelt wat er binnen een organisatie speelt. Soms moet je daar wel lange afstanden voor afleggen en/of in een hotel overnachten.

< Terug naar overzichtpagina

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info