20 jaar HuRis

Wie had dat gedacht? Toen we in 1998 met z’n vieren HuRis begonnen, en met een viertal medewerkers van het eerste uur klanten gingen helpen met hun SAP-HCM implementaties? Nu 20 jaar later zijn we er nog steeds met een prachtig bedrijf dat klanten nog steeds helpt met hun uitdagingen met SAP-HCM, maar de laatste jaren vooral ook met SuccessFactors.

Een prachtig bedrijf waar we met 35 fantastische medewerkers, 30 support klanten, meer dan 75 product installaties, klanten in 5 landen, en meer dan 500 HR implementaties met zijn allen erg trots op mogen zijn. Niet alleen op wat we hebben bereikt, maar vooral ook hoe we dat hebben bereikt.

Onze kernwaardes staan namelijk nog steeds volledig overeind:

  • Inhoudelijk de beste zijn in ons vak
  • Voor elkaar zorgen als een familie
  • Klanten blij maken met onze dienstverlening

Dan zijn we vooral trots op onze goede doelen kerstactie die we al jaren organiseren, het gemiddelde cijfer van een 8,5 bij de evaluaties van onze klanten, de lange en goede samenwerking die we hebben met onze klanten (sommigen al 20 jaar), en de manier waarop we met elkaar omgaan, zowel intern als extern, altijd eerlijk, transparant en duurzaam.

Dat is dus reden voor een feestje. Dat zullen we dit jaar doen, natuurlijk met onze medewerkers, maar ook met onze klanten die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt. Het wordt een mooi jaar, we hebben er zin in. En natuurlijk ook in de volgende 20 jaar!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info