Toolkit_Dashboard_Middel

Stories in People Analytics

Zoals waarschijnlijk bekend heeft SAP de nieuwe rapportagetool “SuccessFactors Stories”, onderdeel van “People Analytics” geïntroduceerd. Deze tool is al beschikbaar en vervangt op termijn de bestaande rapportagetools in SuccessFactors. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de beperkingen, lees deze blog van Erika Toth!

Lees meer
Shot of customer service representatives taking calls in their office

HuRis Support nieuws juni 2021

Per 1 juli zijn er weer een aantal updates voor uw salarisadministratie in SAP HCM beschikbaar.

Lees meer
SOM

Goede Doelen Kerstactie

Het is de laatste jaren een traditie geworden. We schenken alle relaties van HuRis met onze kerstkaart 20 euro...

Lees meer
Chess

Uitnodiging: Digitale verbinding in het hoger onderwijs

Geef u op voor het Webinar "Digitale verbinding in het Hoger Onderwijs" waar Tilburg University, SAP en HuRis laten weten wat de voordelen zijn van SuccessFactors voor het Hoger onderwijs.

Lees meer
Basjan_nieuw_2-20

Basjan Dane gooit het roer om

Na 22 jaar zal het HuRis-MT het zonder medeoprichter en vrije denker Basjan Dane moeten gaan stellen. Basjan zal namelijk met ingang van 1 januari 2021 terugtreden uit het management van HuRis. Dat vinden wij jammer voor HuRis, maar we denken dat de energietransitie daar enorm bij is gebaat.

Lees meer
vacatures-middel

HuRis zoekt versterking

Steeds meer klanten vinden HuRis voor de ondersteuning van SAP/SuccessFactors projecten en Support. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. In het bijzonder een SAP/SuccessFactors projectmanager en een Servicedesk coördinator. Zin om deel uit te maken van een mooi team? Welkom!

Lees meer
Klanten-Duotone

Mooie resultaten bij klanten

De afgelopen maanden hebben we weer mooie resultaten neergezet in samenwerking met onze klanten. Hiermee hebben we HR bij deze organisaties weer een stap verder gebracht op het gebied van efficiency, medewerker ervaring, betrokkenheid, data kwaliteit en/of gebruikersgemak.

Lees meer
Add-ons-2020

Add-ons op SAP App Center

De afgelopen jaren hebben we binnen HuRis veel energie gestoken in het verder ontwikkelen van onze SuccessFactors Add Ons. Nu hebben we ervoor gezorgd dat alle add ons ook overzichtelijk zijn weergegeven op het SAP App Center met mooie introductiefilmpjes en vernieuwde leaflets.

Lees meer
Support-middel-1

ISAE 3402 Type II behaald

We hebben de afgelopen jaren een flinke groei van het aantal support en payroll klanten doorgemaakt. Daarmee is ook de noodzaak van het leveren van een consistente service en kwaliteit toegenomen. Juist daarom wil HuRis graag aan haar klanten laten zien dat we er alles aan doen om die goede service te leveren en daar ook in te verbeteren.

Lees meer
Virustest-e1599656136972

Wat betekent Corona voor HuRis?

Corona heeft effect op vele organisaties, en natuurlijk ook op HuRis. Het is nu heel anders werken dan hoe we het nog 6 maanden geleden deden. Voor een organisatie als HuRis, die Samenwerken hoog in het vaandel heeft staan, moesten we creatief zijn om onze sterke punten te behouden.

Lees meer
ExpMgr

Expense Manager nu ook beschikbaar op SAP® App Center

Illness Manager is nu ook beschikbaar op SAP® App Center, de digitale marktplaats voor SAP partner aanbiedingen.

Lees meer
PRIllnessMgr3-1-e1585751292281

Illness Manager nu ook beschikbaar op SAP® App Center

Illness Manager is nu ook beschikbaar op SAP® App Center, de digitale marktplaats voor SAP partner aanbiedingen.

Lees meer