INTERNATIONAL SCALE-UP HR PACKAGE

Met onze International Scale-Up HR Package krijgt u inzicht in de volgende vragen:

Of u nu een jong of volwassen bedrijf bent, een bedrijf dat snel groeit door veranderende markten of internationale expansie, u zal moeten nadenken over uw bedrijfsstrategie, structuur en mensen. Niet alleen voor vandaag en morgen, maar ook voor de komende 5 jaar en daarna. Net onze International Scale-Up HR Package bent u klaar voor de toekomst.

Met deze toenemende complexiteit moet u ervoor zorgen dat u niet alleen de juiste mensen aantrekt, maar nog meer dat u ervoor zorgt dat u ze behoudt. Daarom is HR een cruciaal onderdeel binnen Scale-Up bedrijven. Met de International Scale-Up HR Package kunt u veel verder gaan dan enkel het werven. Als u klaar bent om met uw bedrijf mee te groeien, zorg er dan voor dat uw HR-structuren ook met u meegroeien en laat uw medewerkers zien dat u om hen en hun toekomst, prestaties en welzijn geeft.

Welk scale-up HR platform helpt u groeien?

SuccessFactors (SAP) is een wereldwijd toonaangevend HXM-systeem. Met meer dan 100 miljoen gebruikers en beschikbaarheid in meer dan 50 talen is het platform uiterst stabiel, innovatief en compleet. Omdat het allemaal in ‘cloud’ gebeurt, hebben u en uw medewerkers vanaf elk apparaat altijd en overal toegang tot het scale-up HR platform. 

WAT ZIT ER IN DE SCALE-UP HR PACKAGE?

WAT BIEDEN WIJ AAN?

Meer informatie OVER SCALE-UP HR

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bekijk de video hieronder of download onze brochure

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info