5 keer live in één week

Dat klanten nu echt investeren in de nieuwe generatie Cloud HR oplossingen als SuccessFactors was het afgelopen jaar al duidelijker geworden. Met SuccessFactors wordt het ook gemakkelijker om projecten sneller live te krijgen. Dat werd ons vorige week nog eens heel duidelijk toen we bij 5 klanten in dezelfde week live gingen. Dat was zelfs voor HuRis een unicum.

Live gingen een zorgmaatschappij met SuccessFactors Performance & Goals, een energiebedrijf met SF Succession & Development, een internationale Retail organisatie met SF Compensation Management, een universiteit met de digitalisering van de formulierenstroom (in SAP) en een grote luchtvaartmaatschappij mer SF Employee Central.

Met alle inspanningen gedurende dit project is dit natuurlijk altijd goed voorbereid, maar het is toch weer spannend en zeker een bekroning voor alle werkzaamheden van de projectteams.
We willen de projectteamleden, de medewerkers van de klant en van HuRis die in goede samenwerking het project tot een goed einde hebben gebracht, van harte feliciteren!

Een mooi resultaat voor HuRis, maar vooral voor de klanten. Allemaal van harte gefeliciteerd!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info