Daarom onze kerstactie!

De voorbereidingen voor onze kerstactie zijn begonnen. De medewerkers van HuRis kunnen een goed doel nomineren, waar hij of zij een speciale band mee heeft. Uit deze nominaties worden drie goede doelen gekozen die we met onze kerstactie gaan ondersteunen.

Tijdens deze voorbereiding werd weer eens duidelijk waarom we deze kerstactie doen.
Vorig jaar was Stichting Mazingira in Tanzania één van de goede doelen, voorgesteld door Bas Verzijden. Bas bezocht vorig jaar in zijn vakantie een aantal dorpen in Tanzania, waar hij heeft les gegeven, en op alle mogelijke manieren hand en spandiensten heeft geleverd. Deze scholen hadden ook meubilair nodig, en Bas zorgde ervoor dat dit doel in onze kerstactie werd meegenomen. Met deze actie kon, naast het geld voor de andere doelen, meer dan 2.500 euro voor stichting Mazingira door HuRis worden gedoneerd.

Dit jaar is Bas weer naar Tanzania gegaan. Het meubilair is met het geld van de kerstactie aangeschaft, en de kinderen hebben les in een mooi lokaal. De foto spreekt boekdelen. Dit beeld maakt ons erg trots op deze kerstactie, en al onze relaties die hieraan mee doen. Mooi detail is het net zichtbare logo van HuRis op deze prachtige schoolbanken.

Hierdoor krijgen we weer heel veel motivatie voor de kerstactie van dit jaar. We hopen weer zulke mooie resultaten te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info