SAP apps voor uw medewerkers

Het heeft even op zich laten wachten, maar met Fiori kunt u nu gemakkelijk gebruikersvriendelijke SAP apps aan uw medewerkers en managers aanbieden.

Op de SAPPHIRE 2014 maakte SAP bekend dat Fiori, en daarnaast ook Screen Personas, zonder aanvullende licenties aan klanten beschikbaar worden gesteld. Hierdoor wordt er voor veel organisaties een grote drempel weggehaald om deze apps te implementeren.

 

Fiori is “responsive”, wat wil zeggen dat de schermen zich aanpassen aan het device waarop het wordt bekeken. Hierdoor kan hetzelfde Fiori scherm direct goed worden gebruikt op de PC/laptop, de tablet als de smartphone. Met Fiori is dus direct je gehele ESS/MSS suite beschikbaar als app op de mobiele devices van uw medewerkers en managers.

SAP levert standaard direct al vele scenario’s uit op de verschillende functionele gebieden, ook op het gebied van HRM. Daarnaast kunnen ook zelf Fiori applicaties worden ontwikkeld. Een voorbeeld daarvan is de HuRis applicatie Re-integratieDirect!.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Fiori, kom langs bij ons op de themadag Personeel van de VNSG, of neem contact op met ons op.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info