Generieke Arbodienst interface obv Verzuimstandaard

Al sinds 1998 maken we Arbodienst interfaces voor klanten, en al 10 jaar hebben we een goede oplossing om de juiste mutaties uit SAP-HCM te destilleren voor de Arbodiensten. Maar voor iedere Arbodienst en ieder systeem moest deze oplossing toch weer worden aangepast aan het interface formaat van het betreffende systeem.

Gelukkig zijn de Arbodiensten al enige tijd bezig met het ontwikkelen van de SIVI Verzuimstandaard. Met deze standaard kan een klant aan iedere Arbodienst op dezelfde manier de gegevens aanleveren, wat grote efficiencyvoordelen geeft natuurlijk.
Op basis van deze verzuimstandaard heeft HuRis de afgelopen periode, in samenwerking met Zorg van de Zaak, ArboNed en Arbo Unie een standaard interface voor SAP-HCM ontwikkeld. Deze interface is gezamenlijk ontworpen, getest en ook geïmplementeerd bij een klant, die met deze drie Arbodiensten werkt.

Met dit standaard product kan iedere SAP-HCM klant, die de ziekmeldingen in SAP-HCM doet, heel snel een complete, bewezen interface implementeren, die toepasbaar is voor alle Arbodiensten die de verzuimstandaard ondersteunen. Een hele vooruitgang voor een interface, die in het verleden voor veel organisaties een lastige interface was om te realiseren.

De volledige beschrijving van de Arbodienst interface vindt u hier.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info