Goede doelen

Alle relaties van HuRis schenken wij met de komende kerstkaart 20 euro, die zij kunnen besteden aan één of meer van bovenstaande goede doelen.

Op de afgelopen HuRisdag hebben medewerkers van HuRis goede doelen voor deze actie genomineerd, en zijn door middel van stemming de volgende goede doelen gekozen voor dit jaar:

 

 • Stichting Hulphond, genomineerd door Sylvia
  Mensen kunnen niet altijd helpen, een hond wel. Naast je beste vriend zijn sommige honden letterlijk iemands rechterhand of ogen en oren: honden die hun gehandicapte baasjes met alledaagse dingen helpen. De weg oversteken, aankleden, alarm slaan, de deur opendoen voor bezoek of de portemonnee afgeven bij de kassa. Een hulphond kan maarliefst 70 functies overnemen van hun baasjes ter ondersteuning. Steun deze helden op vier pootjes!
 • Ouderenzorg Moldavië (SOM), genomineerd door Basjan
  10 jaar alweer ondersteunen we de projecten van SOM bejaarden in Moldavië.
  Eenvoudige praktische hulp; een maaltijd; het badhuis; de wasserette; medische steun en bovenal oprechte aandacht.
  Een druppel op een gloeiende plaat? Nee!
  Een wereld van verschil voor honderden ouderen die dit keihard nodig hebben!
  Steun ons, want iedere euro zal een wereld van verschil betekenen.
 • Malala, genomineerd door Andreas en Albert
  Onderwijs is belangrijk om mensen zelfstandig en duurzaam aan hun toekomst te kunnen laten bouwen. Wij voelen ons erg geïnspireerd door het Pakistaanse meisje Malala Yousafzai die op indrukwekkende wijze strijdt voor het recht van meisjes op onderwijs, ook na een aanslag door de Taliban. Het Malala Fonds helpt opgroeiende meisjes in ontwikkelingslanden d.m.v. onderwijs. Laten we Malala helpen zodat deze meisjes meer kunnen bereiken in hun leven!

 

Wij hopen dat zo veel mogelijk relaties reageren!!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info