Goede doelen

Op de HuRisdag hebben alle medewerkers de goede doelen voor de kerstkaartenactie geselecteerd.

Er is dit jaar voor de volgende goede doelen gekozen:

 

  • Stichting Ouderenzorg Moldavie voor goede zorg voor Ouderen in Moldavië, genomineerd door Basjan
    Dit jaar, bezocht ik Ion in Moldavië. Ion is verlamd, en “sleept” zich voort op 2 stukken betonijzer. Hij woont in een vervallen, klein lemen huisje. Het was jaren niet onderhouden, ruiten ontbraken en zijn toiletje bestond uit een vervallen hoopje planken met een gat in de grond, achter in zijn tuin. Wat een feest om zijn huis op te knappen, en een fatsoenlijk toilet vlak naast zijn huis te bouwen! Steun de bejaarden in het armste land van Europa!
  • Op de Bies stelt mensen met een verstandelijke beperking in staat het leven te leiden waar ze voor kiezen, genomineerd door Sylvia
    Op de Bies (instelling voor mensen met een verstandelijke beperking) heeft een prachtig initiatief opgezet samen met de stichting Global Exploration: cliënten gaan in de zomer van 2013 naar Nepal ihkv culturele uitwisseling/vrijwilligerswerk. Kosten: €900 eigen bijdrage en €1500 sponsorgeld p.p.. Hiermee wordt in Nepal een school gebouwd voor kinderen met een beperking. Cliënten halen dit geld zelf al op door bv: auto’s te wassen/wafeltjes te bakken. Steun Nepal en de cliënten van Op de Bies: een goed doel voor een goed doel!
  • Alpe d”Huzes, “Opgeven is geen optie” voor de strijd tegen kanker, genomineerd door Pieter
    Mandy (mijn vrouw) en Boukje (haar vriendin) gaan op 5 juni de alpe d’Huzes fietsen. Zowel de vader van Boukje, als een collega van beiden zijn laatst aan kanker overleden. Dit is de aanleiding dat zij een bijdrage willen leveren aan de strijd tegen kanker middels het fietsen van de Alpe d’Huzes. Ze zijn beiden al maanden enorm aan het trainen om dit te kunnen doen. De Alpe d’Huzes is een fantastisch inspirerend initiatief met een anti-strijkstokbeleid. Vorig jaar hebben alle deelnemers gezamenlijk 32 miljoen opgehaald. 

 

         

 

Alle relaties van HuRis schenken wij met de kerstkaart 20 euro, die zij kunnen besteden aan één of meer van bovenstaande goede doelen. Wij hopen dat zo veel mogelijk relaties reageren!!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info