HuRis Digital Workplace slaat aan!

Met de overgang naar de cloud maken organisaties vaak gebruik van veel verschillende applicaties die hun bedrijfsprocessen ondersteunen.  Dit betekent dat medewerkers en managers moeten inloggen op verschillende systemen en vaak moeite hebben om snel de juiste informatie te vinden of een proces volledig uit te voeren of te volgen.

HuRis heeft hiervoor de Digital Workplace ontwikkeld. Met de Digital Workplace hebben medewerkers en manager één centrale ingang en direct toegang tot alle benodigde informatie en bedrijfsapplicaties.  En dit volledig in de huisstijl van uw organisatie!
De Digital Workplace brengt alle relevante informatie uit verschillende bedrijfsapplicaties voor de gebruikers samen op basis van hun rol. Op deze manier hebben ze toegang tot één centraal medewerkersportaal (ook mobiel) en kunnen ze gemakkelijk de informatie vinden die ze zoeken, of het juiste proces starten.

Verschillende organisaties signaleren deze uitdaging al langer, en HuRis heeft hier al ook al langere tijd de Digital Workplace voor beschikbaar. Maar de afgelopen periode kiezen verschillende organisaties ervoor om deze Digital Workplace daadwerkelijk te gaan implementeren. Een prachtige stap voor deze organisaties in hun dienstverlening naar hun medewerkers en managers. Een stap in verbeterde gebruikersvriendelijkheid, overzicht voor de gebruikers, en dit zonder compromis aan de huisstijl van uw organisatie!
De digitale werkplek, het interne uithangbord van uw organisatie met alle belangrijke informatie persoonlijk voor elke gebruiker samengevoegd, die dient als ingang naar alle verschillende bedrijfsapplicaties!

Kijk hier voor meer informatie.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info