Document Generatie incl. DocuSign

[vc_row][vc_column][vc_column_text]docman-docusignIn de HuRis Document Generator was het al mogelijk contracten, brieven en andere documenten automatisch te laten genereren in Word, PDF, en deze te laten verzenden via e-mail of direct op te laten slaan in het Digitaal P-Dossier (DPD).
In de nieuwe release is het ook mogelijk deze te verzenden naar DocuSign, en zo het daadwerkelijk tekenen door sollicitant, medewerker of manager volledig digitaal en gecontroleerd te laten plaatsvinden.

Met deze nieuwe functionaliteit kunnen documenten worden verstuurd naar DocuSign, en worden deze tijdelijk opgeslagen in het DPD met het kenmerk ‘ongetekend’. Na goedkeuring binnen DocuSign zal het document automatisch worden opgeslagen binnen het DPD met het kenmerk ‘getekend’. Hierbij wordt het tijdelijk ongetekende opgeslagen document direct vervangen.

docman-docusign2Hiermee wordt er een efficiënt integraal proces voor het versturen en tekenen van contracten en andere  documenten gerealiseerd, waarbij altijd inzicht is waar het document zich in welke status bevindt. Door het digitaal ondertekenen bespaart u tijd en kosten voor het versturen en weer inscannen en rubriceren van contracten en documenten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de HuRis Document Generator, neem dan contact met ons op.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info