SAP Insider

Ook dit jaar zijn 2 medewerkers van HuRis naar het internationale SAP Insider event HR2012 in Milaan gegaan. Bent u niet in de gelegenheid geweest om er heen te gaan? Voor u lichten wij de belangrijkste en meest interessante ontwikkelingen er uit:

 

  • SuccessFactors: SAP Talent Management komt beschikbaar in de Cloud middels SuccessFactors. SuccessFactors is de go forward solution van SAP voor Talent Management. Daarnaast blijft SAP de klassieke SAP Talent Management oplossing (on premise solution) ondersteunen. Verdere ontwikkelingen zullen echter met name gericht zijn op de oplossingen van SuccessFactors (on demand solution).
  • Binnen HCM Processes & Forms worden de SAP Interactive Forms toegepast die gebruik maken van Adobe. Binnenkort komt er een nieuwe mogelijkheid bij: ABAP Web Dynpro forms. Belangrijk voordeel: er zijn geen extra licenties voor Adobe meer nodig.
  • Binnenkort komt SAP uit met een nieuwe userinterface voor HR. Een van de eerste onderdelen die beschikbaar wordt is een rol voor de HR expert. Hiermee kunnen taken op het gebied van PA & OM worden uitgevoerd in een webbrowser.
  • ESS en MSS worden nu standaard in ABAP Web Dynpro ontwikkeld met gebruik van de launchpad in plaats van het klassieke homepage framework.
  • SAP heeft verschillende mobile apps uitgebracht voor de iPhone / iPad die iedereen kan uitproberen (met test data). Deze zijn gratis verkrijgbaar via de appstore (https://store.sap.com)!

Wilt u meer weten over bovenstaande items of heeft u andere vragen, neem dan vrijblijvend contact op met HuRis!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info