Klanten blij met HuRis SF Releasemanagement

Sinds kort heeft HuRis een nieuwe SuccessFactors dienstverlening. We bieden de mogelijkheid om u te ondersteunen met de nieuwe release informatie en functionaliteit die elk kwartaal beschikbaar wordt gesteld door SuccessFactors.

Klanten zijn blij met deze dienstverlening, waardoor zij continu bij blijven met de nieuwste mogelijkheden van SuccessFactors en de gebruikers alle mogelijkheden bieden die op dat moment voorhanden zijn. De vele ontwikkelingen in SuccessFactors en de snel veranderende en veeleisende organisatie en omgeving vragen hier ook om.

Sinds begin 2016 zijn we gestart met deze dienstverlening en de eerste 3 klanten maken hier direct gebruik van vanaf de volgende SuccessFactors release. Wilt u ook gebruik maken van deze dienstverlening, neem dan contact met ons op.

releasemanagement

Een korte toelichting op ons SuccessFactors release management:
De door SuccessFactors uitgeleverde informatie is vaak erg uitgebreid en het is tijdrovend om dit door te nemen. HuRis kan u helpen door bij elke release te analyseren en filteren wat voor u interessant en van toegevoegde waarde kan zijn.Elk kwartaal zal HuRis middels een workshop de informatie met de betrokkenen binnen uw organisatie delen,toegespitst op uw situatie om samen met u te bepalen wat interessant is.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om u te begeleiden en ondersteunen bij het gebruik en de benodigde inrichting van de nieuwe functionaliteit.

Kortom, met releasemanagement van HuRis wordt u volledig ontzorgd en kunt u daadwerkelijk uw SuccessFactors licenties en abonnement uitnutten.

 

Heeft u vragen over releasemanagement of wilt u weten hoe we u verder zouden kunnen helpen, neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info