Klanten live met FomulierDirect!

Afgelopen maanden zijn twee klanten live gegaan met diverse gedigitaliseerde formulieren, die zijn gerealiseerd met FormulierDirect! van HuRis.

 

Medewerkers, managers, HR adviseurs, controllers. Ze kunnen allemaal zelf hun mutaties gemakkelijk invoeren met de intelligente formulieren, deze goedkeuren, aanvullen of alleen inzien. Hierbij worden ze automatisch gesignaleerd als ze een activiteit moeten uitvoeren, en hebben ze continu inzicht in de status en de inhoud van ieder aanvraagformulier.

De opslag in SAP-HCM en een eventueel digitaal P-dossier vindt automatisch plaats, wat veel efficiency en kwaliteitsverbeteringen voor deze klanten oplevert.

 

Om de automatisering van de formulierenstroom sterk te vereenvoudigen en het proces van aanvraag tot verwerking te kunnen volgen, heeft HuRis het product FormulierDirect! ontwikkeld.

 

Met FormulierDirect! kunt u uw bestaande HR formulierenstroom makkelijk in SAP HCM digitaliseren. U ontwerpt het formulier en definieert het proces, inclusief goedkeuringen, door middel van enkele inrichtingstappen. FormulierDirect! verzorgt daarbij generieke zaken als opslag in SAP-HCM, tijdelijke opslag, foutafhandeling, escalatie, een statusoverzicht voor alle betrokkenen, het opslaan van bijlages in uw P-dossier en het printen van de formulieren.

 

Al deze onderdelen kunnen door middel van customizingstappen worden gerealiseerd. Dit maakt de automatisering van deze processen sneller en goedkoper. Het onderhoud wordt eenvoudiger. Bovendien is de gerealiseerde oplossing flexibel voor toekomstige aanpassingen.

 

Tijdens de implementaties , waarbij we de formulierenstroom met FormulierDirect! hebben geautomatiseerd, blijkt dat de inzet van dit tool daadwerkelijk tot snellere, kwalitatief betere, en flexibelere resultaten leidt.

 

Wilt u meer weten over FormulierDirect!, kijk dan hier, kom langs bij ons op de themadag Personeel van de VNSG, of neem contact op met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info