ZANDERS


Zanders is een onafhankelijk, internationaal adviesbureau met drie expertisegebieden: treasurymanagement, risicomanagement en corporate finance.

Zanders heeft 200 medewerkers die werkzaam zijn in vestigingen in 7 verschillende landen.  

“Een internationaal ondersteunde oplossing die toekomstmogelijkheden biedt.”

Jan Abels

IT Strategy Manager Zanders,
Key user van SAP SuccessFactors vanuit IT tijdens implementatie

Myrna Zwetsloot

Senior HR Advisor Zanders,
Key user van SAP SuccessFactors vanuit HR tijdens implementatie

Laura Koekkoek

Partner bij Zanders
Lid stuurgroep tijdens SAP SuccessFactors implementatie

Aanleiding en implementatie

Zanders werkte met Synergy van Exact voor haar payroll, waarna begonnen werd aan de implementatie van AFAS HR. Dit bleek niet volledig aan te sluiten bij het internationale karakter van Zanders.

Er werd gekozen voor SAP Concur, SAP ByDesign en de implementatie van SAP SuccessFactors, met als doel een goed beheersbaar systeem voor de lange 
termijn te bewerkstelligen. 

Efficiënt data beheer en ondersteuning bij de internationale groei

EFFICIËNTIE DOOR GECENTRALISEERDE DATA

Doordat alle HR informatie op één plek kan worden ingezien en onderhouden is eenduidigheid ontstaan. Deze ‘Single Point of Truth’ heeft ervoor gezorgd dat informatie makkelijker vindbaar is, en er minder stappen nodig zijn om gegevens te onderhouden. Over de hele organisatie is er zodoende minder afstemming nodig en worden processen efficiënter uitgevoerd.

UP-TO-DATE DATA GEEFT DUIDELIJKHEID

Door automatisering en integratie van systemen is de data real-time en continu up-to-date. Dit verschaft duidelijkheid naar de medewerkers en biedt mogelijkheden op het gebied van rapportages en mutaties.

FLEXIBILITEIT FACILITEERT GROEI

Door de integratie van interne processen in één bron is het makkelijk om nieuwe entiteiten toe te voegen. Dit maakt het systeem schaalbaar wat de groei ambities van Zanders ondersteunt.

ONDERSTEUNING INTERNATIONALE KARAKTER VAN ZANDERS

SAP SuccessFactors is een internationale oplossing met ruime lokalisatiemogelijkheden. Dit stelt Zanders in de gelegenheid om de noodzakelijke land specifieke data in te voeren met behoud van het inzicht en beheer op globaal niveau. Daarnaast worden alle internationale security standaarden ondersteund, en worden de internationale Zanders HR data volledig beschermd, nu en in de toekomst.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om SuccessFactors te implementeren, neem dan contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info