Nieuw product FormulierDirect!

Gebruikt uw organisatie nog papieren aanvraagformulieren? Is het proces erg foutgevoelig, de doorlooptijd te lang en kost het te veel tijd om de ingevulde formulieren in SAP in te voeren? Wilt u graag inzicht in de status van alle aanvragen en ook uw medewerkers dat inzicht optimaal verlenen?

 

Dan kunnen we u met FormulierDirect! goed helpen!

 

Met FormulierDirect! kunnen uw medewerkers, managers en HR- administratie mutaties sneller, beter en gemakkelijker verwerken. De oplossing stelt ze in staat om direct de juiste, volledige en eenduidige aanvraag in te dienen en deze automatisch op te slaan.

 

Met FormulierDirect! kunt u uw bestaande HR aanvraagformulieren heel snel digitaliseren. U richt de formulieren uiterst eenvoudig in en definieert het proces met enkele inrichtingstappen. FormulierDirect! verzorgt standaard generieke zaken als opslag in SAP-HCM, tijdelijke opslag, foutafhandeling, escalatie, statusoverzicht, printen, en het toevoegen van bijlagen.

 

Versnel uw formulierenstroom. Vereenvoudig alle stappen en voeg zo efficiëntie toe aan het hele proces. En dat alles met één oplossing: FormulierDirect!

 

Meer informatie

 

 

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info