HuRis Digital Workplace slaat aan!

Veel organisaties maken gebruik van veel verschillende applicaties die hun bedrijfsprocessen ondersteunen. Dit betekent dat medewerkers en managers moeten inloggen op verschillende systemen en vaak moeite hebben om snel de juiste informatie te vinden of een proces volledig uit te voeren of te volgen.
HuRis heeft hiervoor de Digital Workplace ontwikkeld. Met de Digital Workplace hebben medewerkers en manager één centrale ingang en direct toegang tot alle benodigde informatie en bedrijfsapplicaties. En dit volledig in de huisstijl van uw organisatie!

Lees meer

Nieuw jaar, nieuw kantoor

Het jaar is goed begonnen met de betreding van een prachtig nieuw kantoor. Niet alleen groter om de groei van het aantal HuRis medewerkers te kunnen huisvesten, maar vooral ook leuker!

Lees meer

3 keer Recognized Expertise Partner SuccessFactors!

SAP kent het Recognized Expertise Partnership om klanten te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een partner.
We zijn er trots op dat we de enige partner in Nederland zijn, die nu 3 keer gecertificeerd is in SuccessFactors. Zowel in “SuccessFactors Employee Central and Payroll solutions”, als in “SuccessFactors Talent Solutions”, en in “Recruiting and Onboarding Solutions”.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info