PVH volledig naar de cloud

PVH (Tommy Hilfiger/Calvin Klein) had enkele onderdelen van Successfactors al geïmplementeerd met Performance & Goals, Compensation en Learning Management.

Halverwege 2013 besloot PVH dat zij ook voor core HR de overstap van on-premise SAP-HCM naar de cloud wilde maken om zo één flexibel HR platform te creëren voor de gehele internationale organisatie.

 

De ontwikkelingen van SAP in SuccessFactors Employee Central moesten dat mogelijk maken. En die uitdaging gingen we als HuRis graag aan.

 

Inmiddels worden de processen voor het PVH hoofdkantoor en Nederland betreffende organisatiebeheer, de personeels- en salarisadministratie, en de verlofadministratie nu met SuccessFactors Employee Central uitgevoerd. De salarisverwerking vindt nog on-premise plaats in SAP-HCM. , waardoor de mutaties uit de SuccessFactors bron geautomatiseerd naar SAP-HCM moeten worden overgezet. Dit gebeurt met de door SAP uitgeleverde interface welke de komende periode ook live gaat.

PVH Pulse mobile

PVH heeft daarbij een belangrijke stap gezet. De uitrol naar de andere landen zal de komende maanden gaan starten, waarbij de HuRis aanpak ervoor heeft gezorgd dat PVH deze voor een heel groot gedeelte zelf voor haar rekening kan nemen met enthousiaste key-users die veel kennis hebben van het SuccessFactors systeem.

 

Wilt u meer weten over SuccessFactors implementaties, kom dan langs op het VNSG-congres of neem contact met ons op.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info