SuccessFactors zet door

Waar SAP-HCM klanten eerder nog geïnteresseerd, maar misschien nog wat argwanend keken naar  de ontwikkelingen op het gebied van SuccessFactors, zien we dat steeds meer organisaties de interesse omzetten in daadwerkelijke projecten of concrete plannen om SuccessFactors te gaan invoeren.

 

Dat gaat vaak om de invoering van de Talent management oplossingen, waar SuccessFactors van origine al heel sterk in is. Maar vooral de ontwikkelingen in Employee Central komen snel, waardoor dit een volwaardige, volledig vernieuwende oplossing is voor de ondersteuning van uw HR processen en administratie.

 

De ervaring van HuRis bij klanten is dat SuccessFactors daadwerkelijk een heel gebruikersvriendelijk, modern, en volledig HCM systeem is, waardoor  de gebruikers enthousiast zijn over de functionaliteit en de user experience. De uitbreidingsmogelijkheden van SuccessFactors zijn heel goed, waardoor add-ons als Re-integratieDirect! en de Document Generator kunnen worden gerealiseerd. Daarnaast kent SuccessFactors ook goede integratiemogelijkheden, zodat interfaces van en naar SuccessFactors ook heel goed te realiseren zijn.
Deze ervaringen helpen nu ook andere klanten om deze stap te gaan zetten.

 

Wilt u meer informatie op het gebied van SuccessFactors, kom dan langs op de VNSG themadag Personeel, of neem contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info