Ahmed Eriyani

Functie: SAP SuccessFactors Consultant
Telefoon: + 31 6 20 20 28 26 (alleen voor potentiële HuRianen, niet voor headhunters)

“Uitdagend werk met veel afwisseling en vrijheid”

Wat houdt je werk precies in?

Als SuccessFactors consultant ondersteun, adviseer en richt ik SAP SuccessFactors in voor verschillende klanten. Bij de implementatie van SAP SuccessFactors bij een klant begint het project meestal met het inzichtelijk krijgen van de processen en de wensen en eisen van de klant. Dit gebeurt door samen met de klant workshops te houden. Daar probeer ik een goed beeld te krijgen van de huidige situatie bij de klant. In deze workshops laten we met verschillende demo’s ook zien wat de standaardinrichting is op basis van onze ervaring bij verschillende klanten. De wensen en eisen van de klant vertaal ik dan naar inrichtingsmogelijkheden in het systeem. Dit komt uiteindelijk in zogenoemde ‘workbooks’ die de vastlegging zijn van de besproken systeeminrichting. Dan gaan we het systeem inrichten. Het inrichten van SuccessFactors is overigens meer instellen van parameters en velden dan echt programmeren. Na het inrichten gaat de klant SAP SuccessFactors testen, daarin ondersteun ik en los ik eventuele incidenten op. Ook geef ik trainingen aan de klant hoe ze SAP SuccessFactors moeten gebruiken als eindgebruikers en aan beheerders hoe ze het systeem moeten onderhouden. Na livegang zie je uiteindelijk ook daadwerkelijk de toegevoegde waarde voor de klant.

Wat vind je het leukste aan dit werk?

Het leukste aan het werk vind ik de veelzijdigheid. In een project ben je meestal betrokken van begin tot eind. Je doorloopt verschillende stadia van de implementatie; van kennismaking en workshops met de klant tot aan het support na livegang. Daarnaast is elke klant uniek en ziet een implementatie van dezelfde module binnen SuccessFactors er nooit hetzelfde uit. Al met al genoeg uitdagingen!

Wat is HuRis voor werkgever?

HuRis een klein informeel bedrijf waarin iedereen elkaar goed kent en de lijntjes kort zijn. Zo is er een prettige werksfeer en is er voldoende ondersteuning waar dat nodig is. Er is ook genoeg ruimte om zelf je werk in te delen binnen de grote kaders van het project. Als je een vraag hebt dan zijn collega’s altijd bereid om mee te denken en te ondersteunen. Heb je ambities op een andere vlak binnen HuRis dan wordt er meegedacht en bekeken hoe dit eventueel vormgegeven kan worden. HuRis hecht veel waarde aan ontwikkeling van de medewerkers. Zo is er om de 6 weken een volledig dag waarin we bij elkaar komen voor kennisdeling maar ook leuke gezamenlijke activiteiten. Op persoonlijk vlak draagt HuRis ook een steentje bij door een geluksbudget en een sponsorbudget dat je naar eigen inzicht kan inzetten.

< Terug naar overzichtpagina

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info