Anne Zijlmans

Functie: SAP SuccessFactors Consultant
Telefoon: + 31 6 17 77 58 12 (alleen voor potentiële HuRianen, niet voor headhunters)

“Een toffe werkplek met veel flexibilitieit, fijne collega’s en uitdagende projecten”

Wat houdt je werk precies in en hoe ziet een werkdag eruit?

Als consultant ondersteun ik op dit moment diverse (internationale) klanten op hun SAP SuccessFactors systeem. Dit doe ik met name op de onderdelen Employee Central, Compensation & Variable Pay, en Performance & Goals. Deze onderdelen zijn heel verschillend van elkaar maar ondersteunen elkaar ook met name door het uitwisselen van data.

Ik begin altijd met een cappuccino en het doorlezen van mijn mail. Aan de hand hiervan ga ik aan de slag en heb ik dagelijks meetings met diverse klanten over lopende support tickets, de planning van een project of inhoudelijke configuratie. Ook workshops geven kan onderdeel zijn van de dag.

Vaak maak ik aan het begin van de week een to-do lijst en werk ik hieraan gedurende de week. Dit doe ik om ervoor te zorgen dat ik die week écht een aantal punten afrond. Als consultant ziet namelijk geen dag er hetzelfde uit en kun je je dag en week eigenlijk helemaal niet plannen. Ook al denk je namelijk soms te weten hoe een dag gaat lopen, kan dat zomaar omgegooid worden door één telefoontje van een klant. Geen dag is dus hetzelfde, maar dat maakt het werk juist heel leuk en uitdagend.

Wat vind je het leukste aan dit werk?

De diversiteit aan klanten en projecten vind ik heel leuk. Zo heb ik soms heel de dag door een verschillende pet op omdat ik moet schakelen tussen vijf klanten. Hierdoor moet ik van tijd tot tijd echt goed plannen om al deze projecten langs elkaar te laten lopen. Ik haal hier ontzettend veel energie uit. Helemaal om samen met de klant naar oplossingen te zoeken of in gesprek te gaan over bepaalde onderwerpen en dit daarna zelf door te kunnen voeren en configureren in hun systeem.

Daarnaast is er de vrijheid om overal te werken waar (en wanneer) je maar wilt. Zo kan dat lekker vanuit huis, maar ook op ons gezellige kantoor in Culemborg of bij de klant! Ook dit draagt bij aan de flexibiliteit, wat het uitdagend en leuk maakt.

Wat is HuRis voor werkgever?

HuRis is een fijn bedrijf om voor te werken. Alles is bespreekbaar. Zo mag je altijd je wensen aangeven, wordt er in oplossingen gedacht als je ergens vast zit, en is er ook zeker ruimte om kennis en gezelligheid te delen met collega’s. Er wordt niet alleen gekeken naar waar jij goed in bent maar ook waar je blij van wordt en energie uithaalt. Deze aanpak resulteert in een langetermijn relatie tussen werkgever en werknemer en zorgt tevens voor een ontspannen en gezellige sfeer op de werkvloer.

< Terug naar overzichtpagina

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info