Tijd voor de congressen…

 

De komende maanden staan desuccesconnect2015 grote congressen weer voor de deur.

We zullen net als vorig jaar aanwezig zijn op de SuccessConnect. Dit jaar zal het SuccessFactors event in Rome plaatsvinden van 9 tot 11 november.

Leer van de ervaringen van andere klanten, maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van HR en IT, wissel best practices uit met andere klanten, en kom de nieuwe SuccessFactors add-ons van HuRis bekijken.

 

Dit jaar zullen we ook weer aanwezig zijn op het VNSG congres tijdens de HR-dag op 15 oktober. In een totaal gewijzigde opzet, en nu in Den Bosch hebben we geen fysieke stand, maar we zijn wel gewoon aanwezig. We wisselen graag met u van gedachten over de nieuwe ontwikkelingen, en kijken of hoe deze u kunnen helpen bij het realiseren van uw doelstellingen met SAP-HCM en SuccessFactors.

Kom ook naar de presentaties van Delta, PostNL en Tilburg University. Klanten die wij ook mochten helpen bij hun stappen op het gebied van SuccessFactors.

 

Bent u ook aanwezig op één van deze events of wilt u gaan en vindt u het leuk om elkaar weer te spreken? Laat het ons weten! We spreken dan graag even af om bij te praten.

VNSG congres

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info