Chess goed ontvangen door universiteiten

HuRis en Deloitte Consulting hebben gezamenlijk Chess ontwikkeld. Chess staat voor: CloudHR Higher Education Solution and Services. Hierin zijn de Best Practice HR processen, arbeidsvoorwaarden, en generieke eisen binnen het Hoger Onderwijs opgenomen in SuccessFactors. HuRis en Deloitte gebruiken Chess bij de implementatie van SuccessFactors core HR en Talent management binnen universiteiten en hogescholen.

 

Met Chess wordt de implementatietijd sterk versneld doordat er kan worden gestart met een specifiek voor het hoger onderwijs voorgeconfigureerd systeem, krijgen gebruikers direct een goed beeld hoe SuccessFactors gaat werken, en kunnen organisaties zich tijdens de implementatie direct focussen op de zaken waar zij specifiek in zijn.

Het gevolg is een kortere implementatietijd, een goedkoper project, en een Successfactors systeem dat beter aansluit bij de wensen en werkwijze van de specifieke organisatie.

 

Op 10 februari j.l. hebben we Chess gepresenteerd aan een groot aantal universiteiten. Dit was een leuke middag, waarbij we aan de deelnemende universiteiten hebben laten zien hoe Chess hun processen kan ondersteunen. Hieruit bleek dat Chess volledig is in de ondersteuning van deze processen en daarbij kregen we nuttige input van de deelnemers om de puntjes op de i te zetten.

 

De komende periode zullen we Chess op basis van deze verkregen input verder verfijnen, en gaan we Chess gebruiken bij de implementatie van SuccessFactors bij verschillende universiteiten en hogescholen. We verheugen ons erop om de hoge verwachtingen, die we hebben gecreëerd, ook waar te maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info