Geïntegreerde SuccessFactors – SAP Payroll oplossing voor PVH

De go-forward solution van SAP voor de core HR processen is de cloud oplossing SuccessFactors Employee Central, gecombineerd met een SAP-HCM Payroll. Voor deze oplossing biedt SAP ook een standaard integratie pakket, waardoor een klant beide systemen volledig geïntegreerd kan gebruiken.

De implementatie van deze integratie bleek het afgelopen jaar niet altijd even makkelijk, zeker als een klant al live is met zowel SuccessFactors Employee Central als de SAP-HCM Payroll.

 

De laatste maanden hebben HuRis en SAP met vereende krachten deze integratie van SuccessFactors en SAP-HCM Payroll bij PVH (Tommy Hilfiger/Calvin Klein) gerealiseerd.

HuRis heeft hierbij de implementatie uitgevoerd, de standaard integratie aangepast aan de specifieke SuccessFactors en SAP Payroll inrichting van PVH, en de implementatie bij PVH begeleid.

SAP heeft, waar noodzakelijk, het standaard integratiepakket uitgebreid of verbeterd.

Mede door deze samenwerking en gezamenlijke inspanning kon PVH begin deze maand live met de integratie, en zal de februari payroll voor het eerst op basis van de geïntegreerde oplossing draaien.

 

Hiermee is PVH de eerste klant in Nederland, die deze geïntegreerde oplossing live heeft, we zijn er trots op dat HuRis deze implementatie heeft kunnen realiseren, en feliciteren PVH met dit resultaat. We verwachten dat er nog veel meer klanten met deze oplossing zullen volgen. Dit is de ideale oplossing voor klanten, die hiermee de state-of-the-art SuccessFactors Employee Central oplossing combineren met de betrouwbare SAP Payroll oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info