FormulierDirect! bewijst toegevoegde waarde!

De processen om HR mutaties (van aanvraag tot vastlegging en archivering van de wijzigingen) te verwerken, zijn arbeidsintensief en foutgevoelig.
Daarbij is ook vaak niet direct inzichtelijk voor alle betrokkenen waar de mutatie zich bevindt in het totale proces.

 

De baten van het volledig automatiseren van deze processen zijn dan ook duidelijk te kwantificeren. De kosten van het automatiseren van deze processen in SAP waren echter ook vaak hoog, omdat hier veel maatwerk en afstemming voor elk afzonderlijk proces nodig was.

 

Scherm mutaties arbeidsovereenkomst

Om de automatisering van deze processen sterk te vereenvoudigen en het proces van aanvraag tot verwerking te kunnen volgen, heeft HuRis het product FormulierDirect! ontwikkeld.

 

Met FormulierDirect! kunt u uw bestaande HR formulierenstroom makkelijk in SAP HCM digitaliseren. U ontwerpt het formulier en definieert het proces, inclusief goedkeuringen, door middel van enkele inrichtingstappen. FormulierDirect! verzorgt daarbij generieke zaken als opslag in SAP-HCM, tijdelijke opslag, foutafhandeling, escalatie, een statusoverzicht voor alle betrokkenen, het opslaan van bijlages in uw P-dossier en het printen van de formulieren.

 

Scherm opmerkingenAl deze onderdelen kunnen door middel van customizingstappen worden gerealiseerd. Dit maakt de automatisering van deze processen sneller en goedkoper. Het onderhoud wordt eenvoudiger. Bovendien is de gerealiseerde oplossing flexibel voor toekomstige aanpassingen.

 

Tijdens de implementaties , waarbij we de formulierenstroom met FormulierDirect! hebben geautomatiseerd, blijkt dat de inzet van dit tool daadwerkelijk tot snellere, kwalitatief betere, en flexibelere resultaten leidt. De vrije Universiteit is in januari live gegaan met diverse e-HRM formulieren, die we met FormulierDirect! volledig op basis van hun eisen en wensen hebben kunnen realiseren. De resultaten zijn daarbij erg positief. Op het VNSG congres zal de Vrije Universiteit dit ook laten zien met een presentatie over het project en een demo van de resultaten.

 

Wilt u meer weten over FormulierDirect!, kom dan langs bij ons op het VNSG congres, kijk dan hier of neem contact op met ons op.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info