Hoe voert u uw invoercontrole uit?

De standaard oplossingen in SAP HCM voor invoercontroles en een 4-ogenprincipe worden helaas ervaren als complex en weinig gebruiksvriendelijk.

HuRis heeft in 2012 hiervoor een overzichtelijk tool ontwikkeld, wat zich al bij diverse klanten heeft bewezen.

 

De afgelopen periode is onze HuRis mutatielogging weer bij 3 nieuwe klanten geïmplementeerd. Ook zal deze de komende periode door een nieuwe klant in gebruik worden genomen.

Met deze implementaties zijn er ook weer diverse verbeteringen aangebracht in het product, waardoor dit nog vollediger is geworden.

 

Voor de payroll kunt u nu op eenvoudige wijze zien dat alle mutaties, die zijn ingevoerd, zijn gecontroleerd en goedgekeurd. Een rapportage, die ook voor externe auditors heel handig te gebruiken is. Daarnaast kan de communicatie tussen invoerder en controleur nu ook via het product plaatsvinden.

 

Uit de evaluaties met deze klanten blijkt dat met behulp van de HuRis mutatielogging inderdaad een goede invoercontrole dan wel volledig sluitende 4-ogen controle kan worden gerealiseerd. De tool werd bij deze klanten in 1 dag geïnstalleerd, en met de uitleg van de HuRis consultant kon dit direct gebruikt worden, waardoor een al langer bestaand vraagstuk efficiënt werd opgelost.

Een waardevolle applicatie dus, die ook bij u binnen 1 dag kan worden geïmplementeerd!

 

Wilt u meer weten over de HuRis mutatielogging, kom dan bij ons langs op het VNSG-congres, kijk dan hier of neem contact met ons op.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info