FrieslandCampina live met Digital Workplace

De afgelopen maanden is er bij FrieslandCampina hard gewerkt om de People Portal te realiseren. De People Portal, één ingang waarin gepersonaliseerde informatie, HR beleid, processen en verschillende systemen, waaronder Successfactors, voor de FrieslandCampina medewerker worden samengebracht.

Doelstellingen hierbij waren o.a. een superieure employee experience, verduidelijking van de employer branding, en het tot leven brengen van verschillende talent, performance en reward initiatieven. Een showcase waar HR informatie en oplossingen samen komen.

Ambitieuze doelstellingen, die met de HuRis Digital Workplace zijn gerealiseerd. Vandaag is de FrieslandCampina People Portal in een eerste versie wereldwijd live gegaan voor alle medewerkers. Een prachtige prestatie waar FrieslandCampina trots op kan zijn!

Een eerste versie, want de People Portal zal continu worden uitgebreid en verder worden ontwikkeld om op een agile werkwijze de employee experience blijvend te verbeteren en steeds meer content beschikbaar te stellen.

Meer informatie over de HuRis Digital Workplace vindt u hier

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info