HuRis nu ook uw partner voor SAP SuccessFactors licenties

HuRis is al jarenlang Service en Recognized Expertise Partner van SAP voor SuccessFactors en SAP HCM oplossingen. De afgelopen periode hebben HuRis en SAP Nederland besloten dit partnership uit te breiden, en is HuRis ook Value Added Reseller (VAR) van de SAP SuccessFactors oplossingen geworden.

SAP Nederland en HuRis zien grote voordelen in deze samenwerking, omdat HuRis haar klanten met dit partnership nog meer kan ontzorgen. Natuurlijk konden we dit al door de implementatie van SuccessFactors, de levering van add-ons, het support, en de maandelijkse salarisverwerking voor de klanten uit te voeren. Nu kan dit worden aangevuld met het leveren van de juiste SAP SuccessFactors licenties. Voor SAP Nederland is dit interessant, omdat HuRis op deze manier de meest uitgebreide dienstverlening heeft van alle SuccessFactors partners.

Als HuRis willen we de verkoop en levering van licenties natuurlijk ook volgens de specifieke HuRis visie en werkwijze uitvoeren. Dat betekent dat we als partner en adviseur van u als klant zullen optreden, en willen we de licenties zo veel mogelijk op maat leveren naar de behoeftes en doelstellingen van uw organisatie. Op deze manier willen we een echte partner voor u als klant zijn, die uw belangen voor ogen heeft, en een partnership met u voor de lange termijn aan gaat.

Neem contact met ons op als u op deze manier geholpen wilt worden met uw HR-IT ontwikkelingen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info