Geslaagd HuRis SuccessFactors event

 

Vanuit HuRis hebben we ook dit jaar weer met veel plezier ons SuccessFactors klantevent georganiseerd in het prachtige kasteel Zwijnsbergen te Helvoirt!

 

In navolging van vorig jaar hebben we onze klanten weer uitgenodigd voor leuke, interessante en interactieve sessies over de mogelijkheden van SuccessFactors.

Met 30 deelnemers van 18 verschillende bedrijven was de opkomst heel goed. Helaas moesten we de inschrijving voortijdig sluiten en zelfs enkele deelnemers afmelden vanwege de beschikbare ruimte.

 

‘s Ochtends hebben we een ‘special’ georganiseerd rondom learning. Hierbij hebben we de trends en visie op learning met elkaar besproken en laten zien hoe SuccessFactors de bestaande en nieuwe ontwikkelingen kan ondersteunen.

Na een heerlijke lunch hebben we ’s middags de echte klantervaringen met elkaar gedeeld en bekeken of de mooie beloftes vanuit de sales ook waarheid zijn geworden bij de klanten, die al met SuccessFactors werken!

Na een afsluiting met de 10 meest opvallende onderdelen van SuccessFactors, hebben we gezellig nageborreld en genoten van het mooie weer en de prachtige omgeving! De unieke locatie, interessante onderwerpen, leuke gasten en gezellige afsluiting maken dat ook dit jaar dit event weer helemaal geslaagd was!

 

Alle deelnemers hartelijk bedankt voor de actieve bijdrage! Een speciale dank aan PVH/Tommy Hilfiger en Tilburg University voor jullie mooie bijdrage aan deze geslaagde dag!

 

SF dag collage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info