Uitnodiging “SuccessFactors in de praktijk – Leren van klantcases”

In navolging van onze eerdere SuccessFactors events organiseren we op donderdag 11 juni een nieuw event “SuccessFactors in de praktijk”.

 

Je hebt ondertussen waarschijnlijk ook al van Cloud-HR en SuccessFactors gehoord, en overweegt misschien wel een overstap naar de Cloud voor de ondersteuning van de HR processen. Maar hoe kun je deze stap nu maken, en wat komt daarbij kijken?

 

Diverse organisaties hebben in de afgelopen periode deze stap gemaakt, en zijn overgegaan op SuccessFactors. Zij zullen op dit event graag hun ervaringen met je delen. “Wat betekent het om Successfactors te implementeren, te gebruiken, en te beheren?” Dat hoor je hier uit de eerste hand van collega organisaties, die dezelfde vraagstukken hadden als jij, en ondertussen weten hoe dit heeft uitgepakt.

 

Geef bij je inschrijving ook je eigen praktijksituatie op, waarvan je graag zou willen zien of horen hoe SuccessFactors deze ondersteunt. Dan kunnen we ook goed in gaan op jouw specifieke situatie en vragen!

 

Op dezelfde dag organiseren we ook een ‘special’ over de learning module van SuccessFactors, waarvoor we je ook willen uitnodigen. Hier laten we zien hoe SuccessFactors kan helpen met alle hedendaagse opleiding vraagstukken.

 

Kortom, we willen je graag uitnodigen op donderdag 11 juni op een prachtige locatie in Helvoirt voor een inspirerend, leuk en interactief event, waarbij nader kennis wordt gemaakt met SuccessFactors en de ervaringen in de praktijk.

Je kunt je hier inschrijven voor “Successfactors in de praktijk”, of direct kiezen voor beide sessies.

 

Hopelijk tot 11 juni!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info