HuRis Support SF – Nieuws 09-2019

Dit is een nieuwsupdate van HuRis Support. Hierin wordt het laatste nieuws en adviezen voor uw SuccessFactors systeem beschreven.

Als u vragen heeft, wijzigingen wil doorvoeren of advies nodig hebt kunt u contact met ons opnemen via support@huris.nl of bel +31 6 30 40 50 30

Met vriendelijke groet,
HuRis Support Team

SuccessFactors update Q4
Op 8 november 2019 zijn alle Early Preview systemen voorzien van een nieuwe Q4 update van SuccessFactors. In het weekend van 6 december 2019 worden alle systemen voorzien van deze nieuwste update van SuccessFactors.

Test u alstublieft uw preview systeem voor 6 december. Als u fouten of iets vindt wat niet werkt kunt u het aan HuRis Support doorgeven of een ticket aanmaken bij SAP Support.

Update picklist
We hebben u al eerder geïnformeerd over de picklist update. Deze update zal ervoor zorgen dat de picklists op één plek (Picklist Center) kunnen worden beheerd. Deze update is toen uitgesteld, maar wordt nu in fases doorgevoerd door SAP. Wellicht is uw systeem al geupdate. Zo niet, let dan op een notificatie van SAP dat uw systeem wordt geupdate. In sommige gevallen is er nog nawerk nodig bij de picklists. Laat ons vooraf weten dat uw systeem wordt geupdate, dan kunnen we op tijd inschatten of er nog nawerk nodig is.

Report Center
Het Report Center wordt voor alle klanten in gebruik genomen. Deze ‘push’ van de Report Center is alleen relevant voor klanten die de Report Center nog niet gebruiken. De meeste klanten zullen al gebruik maken van de Report Center en hoeven verder geen actie te ondernemen.

Planning:

  • Preview omgevingen zullen na de Q3 update geupgrade worden.
  • Productie omgevingen zullen na de Q4 update geupgrade worden.

Upgrades zullen gesplitst worden in meerdere weekenden en notificaties zullen vooraf verzonden worden door SAP.
Een Role-Based Permission aanpassing is nodig om toegang te blijven houden tot de Report Center. Deze aanpassingen moet na de upgrade gedaan worden.

***

HuRis Release Management
Als u gebruik maakt van onze Release Management bent u van alle wijzigingen op de hoogte gebracht. Bent u nog niet geabonneerd op onze Release Management Service? En wilt u ook op de hoogte zijn van de wijzigingen en mogelijkheden van uw systeem bij de volgende update van SuccessFactors? Dan kunt u contact opnemen met HuRis Support of uw accountmanager.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info