HuRis Fiori app Ziekmelden live

Voor een goede bezetting is snel zicht in de ziek- en herstelmeldingen van groot belang.

Om deze reden was onze klant op zoek naar een ziek- en herstelmelding tool die heel toegankelijk is, die alle drempels weg neemt om zo snel mogelijk een ziek- of herstelmelding te doen, en die real-time aansluit op SAP-HCM zodat verdere verwerking direct kan plaatsvinden.

Hiervoor was de HuRis Fiori app Ziek- en Herstelmelden de ideale oplossing.
Ten eerste zijn de SAP Fiori apps responsive, waardoor medewerkers deze app direct op elk device, smartphone, tablet, laptop of PC beschikbaar hebben.
Ten tweede maakt de HuRis Fiori App Ziek -en herstelmeldingen het mogelijk dat de medewerker zelf met enkele klikken de ziek- of herstelmelding kan doen. En kan de medewerker het om wat voor reden ook dan nog niet zelf doen in de app, dan kan de manager dit in zijn/haar eigen app doen voor de betreffende medewerker.
Als laatste werkt de app met de actuele data van SAP en zijn de ziek- of herstelmelding natuurlijk real-time verwerkt in SAP, omdat dit geen losse app is, maar een geïntegreerde app in SAP.
Het proces is zo heel toegankelijk voor elke medewerker, en kan gebruikersvriendelijk, efficient en snel worden uitgevoerd.

Deze app is in heel korte tijd bij de betreffende organisatie geïmplementeerd, waardoor dit specifieke proces vergemakkelijkt en verbeterd wordt. Daarnaast is de klant nu direct klaar voor andere (standaard) Fiori apps, die de Self Service in één stap gebruikersvriendelijk en device-onafhankelijk kan maken.
Een mooie vooruitgang en erg positieve reacties vanuit de organisatie!

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info