Sligro positief over SAP Jam

Naast dat Sligro Food Group gebruik maakt van SuccessFactors Performance & Goals, en later dit jaar gebruik gaat maken van Employee Central en Learning, is Jam een heel belangrijk onderdeel van de SuccessFactors implementatie.
Jam is het sociaal platform van SuccessFactors, wat geïntegreerd met HR data uitgebreide mogelijkheden biedt om te communiceren, samen te werken, en informatie te delen.

SFG BijSligroMet Jam wil Sligro Food Group de communicatie vanuit het hoofdkantoor, vanuit de vestigingen, en tussen medewerkers onderling verbeteren. Dit is helemaal niet zo gemakkelijk in een retail organisatie met veel parttimers, waar het grootste deel van de mensen op het werk geen PC heeft, maar vooral bereikbaar is via mededelingborden.

Voordat straks alle 10.000 medewerkers, vooral via hun smartphone toegang hebben, wordt er sinds enkele weken een pilot gedraaid, onder meer in drie EMTÉ-winkels.
De eerste ervaringen zijn heel positief, zoals Philip van den Brand aangeeft: “Het ís ook een prachtig medium. Het persbericht over de jaarcijfers van Sligro Food Group, de opening van een EMTÉ 3.0 of nieuwe ZB, je salarisstrook, weekbericht, planning, werkinstructie of een leuke personeelsactie. Je vindt het allemaal terug op bijSligro.”

Lees hier het hele artikel in SliM Magazine.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info