Re-integratie on-premise of in de cloud?

In SAP-HCM is Re-integratieDirect! van HuRis al jaren een add-on met veel toegevoegde waarde voor de gebruikers en organisatie. Met Re-integratieDirect! worden uw case managers, lijnmanagers en andere betrokkenen volledig met Self-Service  ondersteund bij de uitvoering van het re-integratieproces en de Wet Verbetering Poortwachter. Re-integratieDirect! is vorige week nog in een eerste pilot live gegaan bij PostNL.

 

Deze specifiek Nederlandse functionaliteit is ook in Successfactors niet standaard beschikbaar.

De uitbreidingsmogelijkheden van SuccessFactors en onze nieuwe cloud add-on brengen daar verandering in.

 

Re-integratieDirect! geeft uw casemanager het instrument om de ziektebegeleiding te sturen en te coördineren volgens Wet Poortwachter en uw eigen organisatie specifieke richtlijnen. Ziek- en hersteldmeldingen kunnen worden hiermee worden ingevoerd. De juiste actiehouder wordt gesignaleerd als er in de ziektebegeleiding of in het kader van de Wet Verbetering poortwachter een actie wordt gevraagd. En deze actie kan volledig worden afgehandeld in Re-integratieDirect!.

 

Re-integratieDirect! voor SuccessFactors wordt gerealiseerd op het SAP Hana Cloud platform, en met behulp van het SuccessFactors Extensions Package. Hierdoor wordt de (beveiligde) Successfactors integratie door SAP gewaarborgd. Dit is één van de eerste maatwerk oplossingen, die volledig is geïntegreerd met SuccessFactors. Dit biedt natuurlijk nog veel meer mogelijkheden  voor ontwikkelingen die voor uw op maat kunnen worden gemaakt om uw processen optimaal te kunnen ondersteunenin uw Successfactors systeem.

 

Wilt u meer weten over Re-integratieDirect! of maatwerkoplossingen in SuccessFactors, kijk dan hier, of neem contact met ons op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info