SuccessFactors helemaal doorgedrongen in de SAP-HCM markt

Als één ding duidelijk is geworden op het VNSG congres van de afgelopen dagen (3 en 4 april) dan is het wel dat SuccessFactors een zeer belangrijke plek aan het veroveren is in de SAP wereld. De interesse van de klanten van de afgelopen jaren is omgezet in daadwerkelijke projecten of concrete plannen om SuccessFactors te gaan invoeren.

 

Dat gaat vaak om de invoering van de Talent management oplossingen, maar vooral de ontwikkelingen in Employee Central worden heel goed verwelkomd binnen de SAP wereld. Op het afgelopen congres bleek ook dat de ervaringen van klanten als PVH (Tommy Hilfiger/Calvin Klein) en Oxfam Novib, die zijn overgegaan van SAP-HCM naar SuccessFactors Employee Central,  goed zijn en dat de gebruikers enthousiast zijn over de functionaliteit en de user experience. Dat helpt andere klanten om deze stap ook te gaan zetten.

 

VNSG standDe keuze van HuRis om deze ontwikkeling volledig te omarmen hebben we dan ook gemerkt op het congres. Doordat we onze ervaringen met SuccessFactors implementaties konden delen met potentiele klanten, omdat we de enige HR specialist op het congres waren met kennis en ervaring op het gebied van SuccessFactors, en omdat we de HuRis add-ons konden laten zien met landspecifieke, branchespecifieke en klantspecifieke oplossingen als Poortwachter, was de aanloop naar de HuRis stand overweldigend.

 

Was u niet aanwezig op het VNSG congres of hebben we u niet kunnen spreken, en wilt u meer informatie op het gebied van SuccessFactors of SAP-HCM ontwikkelingen, neem dan contact met ons op.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info