Sligro live met Employee Central

SFG BijSligroSligro startte eind 2015 een ambitieus programma om verschillende modules van SuccessFactors te implementeren.
Begin 2016 zorgde dit al voor de eerste resultaten met de livegang van SAP Jam als communicatiemiddel naar en voor de medewerkers, en Performance & Goals voor de ondersteuning van de beoordelingcyclus voor haar 10.000 medewerkers. Zie hiervoor ook dit nieuwsbericht over de eerste ervaringen met SAP Jam, en het promotiefilmpje van BijSligro.

Gedurende 2016 hebben HuRis en Sligro in een heel goede samenwerking SuccessFactors Employee Central en SuccessFactors Learning voor de eigen medewerkers ingericht. Tussendoor werd nog even snel Learning Extended Enterprise als Leer Management Systeem voor de klanten van Sligro geimplementeerd, zodat in November 2016 Sligro hiermee kon starten ter ondersteuning van het nieuwe inspiratielab van Sligro: ZiN. ZiN is hét Inspiratielab dat foodprofessionals helpt om nog beter te worden in hun vak en business. Hiermee werd de flexibiliteit van HuRis, Sligro en SuccessFactors op de proef gesteld, waarbij snelle resultaten nodig waren, én konden worden geleverd.

1 jbijpoanuari 2017 is Employee Central live gegaan. Met BijP&O, zoals dit heet voor Sligro, kunnen alle medewerkers en leidinggevenden zelf al hun HR activiteiten uitvoeren, gegevens inzien en informatie krijgen. Dit kan zowel op de PC en Laptop als via de mobiele app op de telefoon of tablet, die natuurlijk door veel Sligro medewerkers in de winkels wordt gebruikt.

In de loop van 2017 zal Sligro ook live gaan met SuccessFactors Learning voor de eigen medewerkers, waarmee de beoogde doelstellingen van het programma zijn gerealiseerd. Maar natuurlijk stoppen de ontwikkelingen dan niet. De nieuwe mogelijkheden van Performance & Goals worden al weer bekeken, zodat Sligro met SuccessFactors constant mee kan groeien met de nieuwe ontwikkelingen op HR gebied.

Of zoals Nick van Sante van Sligro het aangeeft: De software stelt me in staat mijn HR dromen waar te maken.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info