HuRis nieuwsbrief november 2022

Even voorstellen

In 2022 hebben we er weer 4 fantastische collega’s bij gekregen. Edwin, Christiaan, Anne en Joost. Ze zijn inmiddels gecertificeerd of druk bezig met certificering en ook al aan de slag bij onze klanten.  Ken je nog iemand die goed bij HuRis zou passen en het vak van SuccessFactors, Payroll of Integratieconsultant wil leren of al beheerst neem dan vooral contact op met peggy.nanne-dassen@huris.nl

Nieuwe klanten

Afgelopen jaar hebben we maar liefst 26 nieuwe klanten mogen begroeten. We zijn er trots op dat zij hun vertrouwen aan HuRis hebben gegeven voor het (verder) digitaliseren en optimaliseren van hun HR-processen.

Elke klant, groot of klein, nationaal of internationaal is voor ons een prachtige klant. Van de 26 zijn er 9 nieuwe supportklanten, 12 nieuwe Add-On klanten, en 5 compleet nieuwe SuccessFactors klanten die hun eerste SAP SuccessFactors modules zijn gaan implementeren.

Dit heeft ook enkele succesvolle livegangen opgeleverd. Organisaties als 123inkt, Maastricht University, Gasunie en KNAW hebben een mooie stap gemaakt met het implementeren van 1 of meer SuccessFactors modules, ieder met hun eigen doelstellingen. We zijn trots op deze mooie projecten, die we hebben kunnen afronden.

Wil je meer lezen over onze klanten, en wat de implementatie van SuccessFactors voor hun heeft betekend, zie daarvoor onze klantverhalen.

HuRis Support, meer dan support alleen!

Natuurlijk lossen we vanuit HuRis voor alle 69 supportklanten met plezier de issues op, beantwoorden we alle vragen, en implementeren we de changes die nodig zijn. Maar dat is niet het enige wat we vanuit HuRis Support doen….

HuRis Support heeft afgelopen jaar voor verschillende klanten Releasemanagement workshops verzorgd. Onze consultants analyseren welke zaken vanuit de SuccessFactors release relevant zijn voor de betreffende klant en geven hier tekst en uitleg over. Zo kan de klant met de ervaringen en kennis van HuRis bepalen hoe om te gaan met elke nieuwe SuccessFactors release.

Volgend jaar zullen onze supportklanten ook uitgenodigd worden voor diverse webinars,. Deze webinars worden verzorgd door onze specialisten en hierin zullen we specifieke functies binnen SuccessFactors toelichten en nieuwe functionaliteiten laten zien. Meer informatie volgt!

Employee Experience Portal Add-On

Deze portal van HuRis, werkt als een schil om al je HR-applicaties. Niet alleen SuccessFactors en de Add-Ons, maar ook elke andere applicatie die je wilt aansluiten. Hiermee geef je de medewerker een gebruiksvriendelijke en overzichtelijk toegang tot al je HR-systemen. Een aantal van onze klanten hebben de Portal al draaien en maken gebruik van alle functionaliteiten die portal biedt op het gebied van integratie met SuccessFactors, Kennisbank, nieuws, ticketing, ToDo’s en nog veel meer. Kijk hier voor meer informatie en de brochure of neem simpelweg contact op met lodewijk@huris.nl voor vragen of een demo.

HuRis ouderavond

Onlangs ontvingen we een kantoor vol met geïnteresseerde ouders, schoonouders en grootouders die eindelijk wilden begrijpen wat wij nu eigenlijk doen bij HuRis. Middels een interactieve presentatie en activiteiten waarbij ze onder andere zelf het systeem mochten proberen, teams-meeting met elkaar hadden en nog veel meer, kregen ze een goed beeld van wat hun (klein)kind doet bij HuRis. De reacties waren unaniem zeer enthousiast, enkelen wilden zelfs komen solliciteren bij HuRis ????. De goodybag en doggybag maakten het verhaal compleet. Al met al een zeer succesvolle avond waar we niet alleen de aanwezigen een stukje wijzer hebben gemaakt, maar ook veel gelachen hebben en elkaar beter hebben leren kennen. Zo leuk kan werken zijn….

Wist je dat…

  • HuRis volgend jaar 25 jaar bestaat, en dat we dat ook met jullie gaan vieren.
  • We steeds meer klanten krijgen waar we onze International Scale Up’ template implementeren.
  • We inmiddels dit jaar 2700 tickets hebben opgelost bij onze klanten.
  • We sinds een jaar een nieuw kantoor hebben en nu alweer gaan uitbreiden.
  • We nu al 11 Add-Ons hebben en daarmee tot de grootste SuccessFactors Add-Ons leveranciers behoren
  • We inmiddels meer dan 2300 echte volgers hebben op LinkedIn
  • We onlangs onze ISO27001 en IASEA3402 type II certificering met succes hebben verlengd. We ondertussen 17 medewerkers hebben die meer dan 5 jaar en 8 medewerkers die meer dan 10 jaar in dienst zijn
  • We naast support, consultancy, payroll services en Add-Ons ook licenties van SuccessFactors aanbieden

Mocht je vragen hebben neem dan contact op met je HuRis contactpersoon of stuur een mail naar lodewijk@huris.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info