HuRis Support: Nieuwe Successfactors homepage

In de voorjaarsrelease van 2022 zal de huidige homepage verplicht worden vervangen. Vanaf 15 april op preview en 20 mei op productie, kan de huidige homepage dus niet meer worden gebruikt.

De nieuwe homepage is al enige tijd geleden beschikbaar gesteld. In de huidige release zijn de volgende mogelijkheden toegevoegd:

To-do en workflow taken kunnen nu direct vanuit de homepage worden afgerond

Taken worden met de benodigde informatie in kaarten op de homepage getoond, van waaruit de informatie geopend kan worden, of de taak direct afgehandeld kan worden:

De ervaring voor de manager is uitgebreid

Waar managers voorheen nog geen direct toegang hadden tot hun team vanuit de homepage, is dit nu wel mogelijk. Tevens zijn er een aantal andere verbeteringen voor de manager doorgevoerd, zoals:

  • Herinneringen voor verjaardagen en jubilea kunnen direct op de homepage worden getoond
  • Goedkeuringen voor aanvragen vanuit het team kunnen direct worden afgehandeld
  • Verlofinformatie voor het gehele team kan direct vanuit de homepage worden benaderd

Thema kan worden toegepast op de nieuwe homepage

Waar de kleurstelling voorheen nog niet kon worden gewijzigd, is het nu mogelijk om de look en feel van de homepage aan te passen

Ons advies

Ons advies is op dit moment om de nieuwe homepage nog niet in te zetten voor algemeen gebruik, maar wel om deze op een testomgeving, evt. voor een beperkte groep, alvast aan te zetten zodat er in ieder geval een impactanalyse gedaan kan worden. Uiteraard helpen wij u graag, zowel met het aanzetten van de homepage als met de analyse van de impact op uw systeem.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zoeken

Archief

Archief

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer info